Skip to main content

Disclaimer

De organisatie van Regio-orkest Oost-Brabant streeft ernaar om op of via deze website steeds correcte en actuele informatie te geven. De organisatie kan echter niet garanderen dat de informatie juist is, op het moment dat deze ontvangen wordt.

De organisatie van Regio-orkest Oost-Brabant is niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden op de site. Ook is de organisatie niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van informatie.

Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten regioorkest.nl toegankelijk is, is in handen van de eigenaren van de desbetreffende pagina's dan wel bij de eigenaar van het op deze pagina's weergegevene (Bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie ligt bij de eigenaren.

Het auteursrecht van informatie op deze website berust bij de organisatie van het Regio-orkest Oost-Brabant, dan wel bij derden die deze informatie ter beschikking hebben gesteld voor deze website.

Mocht u op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste informatie bevat, stuur dan s.v.p. een e-mail naar info@regioorkest.nl.

Privacy

De organisatie van Regio-orkest Oost-Brabant hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van regioorkest.nl.

Informatie over bezoeken aan regioorkest.nl worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Gegevens worden nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.