Skip to main content

Welkom bij het ROB!

DSC03287

Wat is het ROB?
Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) is een project harmonieorkest met deelnemers afkomstig uit Oost-Brabant, Land van Cuijk en Regio Nijmegen. Het ROB studeert in een relatief korte periode een muzikaal mooi en uitdagend programma in.  De repetitieperiode sluiten we af met een aantal concerten.

ROB's 13e project nadert zijn finale!
Midden oktober zijn we gestart met ons huidige project, ROB's 13e! Vanaf die tijd repeteren we (bijna) elke week aan een programma voor concerten in de weekenden van 11 & 12 en 18 & 19 januari aanstaande. Dit jaar beginnen we onze concertreeks met een extra feestelijk concert in Wanroij om het 12 1/2-jarig bestaan van het ROB te vieren. Daarna volgen nog concerten in Zeeland, Mill en Gennep, samen met andere muziekverenigingen uit de regio. Zie de poster voor alle details. 

Terugblik vorige project.
Ook vorig project is afgsloten met een concerttour. Gedurende het laatste weekend van januari en het eerste weekend van februari van 2019 hebben we concerten gegeven met plaatselijke muziekverenigingen in Heeswijk-Dinther, Sint Anthonis en Deurne en met een popkoor in Beugen. De publieke belangstelling voor de concerten was groot en we kijken mede daarom terug op een zeer geslaagd project. Hoogtepunt voor muzikanten en publiek was de uitvoering van Godzilla Eats Las Vegas van de Amerikaanse componist Erioc Whitacre. 

Geen muzikant, maar wel liefhebber? 
Ben je géén muzikant, maar houd je wel van mooie harmoniemuziek? Word dan vriend van het ROB! Voor een tientje per jaar houden we je op de hoogte van onze activiteiten en kun je tegen gereduceerd tarief een van onze concerten bezoeken. Meld je aan door je gegevens te mailen naar info@regioorkest.nl 
o.v.v. ‘Vriend van ROB’. Je krijgt dan van ons een e-mail terug met betalingsgegevens. 

DSC04213 (800x450)
Poster ROB project 13Poster ROB-project 13