Skip to main content

Welkom bij het ROB!

DSC03287

Wat is het ROB?

Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) is een projectharmonieorkest met deelnemers afkomstig uit Oost-Brabant, Land van Cuijk en Regio Nijmegen. Het ROB studeert in een relatief korte periode een muzikaal mooi en uitdagend programma in. De repetitieperiode sluiten we af met een aantal concerten.

Komt er een nieuw project?

Het zijn onzekere tijden momenteel, zo met het coronavirus. Maar achter de schermen is al druk overleg gevoerd over hoe we dit jaar met goed fatsoen een project kunnen opzetten. En het lijkt er op dat het gaat lukken. Zoals het er nu naar uitziet beginnen we op 8 november aanstaande met de repetities. Dit jaar in De Wester in Mill. En we werken dan toe naar concerten in de eerste twee weekenden van maart 2020. Hoe we dat precies gaan doen zal de tijd leren, maar we houden de moed erin en hopen dat we weer een mooi project kunnen neerzetten. Lijkt het je leuk om deel te nemen en heb je voldoende niveau? Stuur dan een mail naar info.regioorkest@gmail.com voor meer informatie.

Terugblik ROB's 13e project

Midden oktober 2019 zijn we gestart ons 13e project. Vanaf die tijd is (bijna) elke week gerepeteerd aan een programma voor concerten die hebben plaatsgevonden in de weekenden van 11 & 12 en 18 & 19 januari 2020. Het eerste concert was een extra feestelijk concert in Wanroij waarmee we ons 12,5-jarig bestaan hebben gevierd. Daarna volgden nog concerten in Zeeland, Mill en Gennep, samen met andere muziekverenigingen uit de regio.

Geen muzikant, maar wel liefhebber?

Ben je géén muzikant, maar houd je wel van mooie harmoniemuziek? Word dan vriend van het ROB! Voor een tientje per jaar houden we je op de hoogte van onze activiteiten en kun je tegen gereduceerd tarief een van onze concerten bezoeken. Meld je aan door je gegevens te mailen naar info@regioorkest.nl o.v.v. ‘Vriend van ROB’. Je krijgt dan van ons een e-mail terug met betalingsgegevens.

Poster ROB project 13