Skip to main content

Welkom bij het ROB!

DSC03287

Wat is het ROB?

Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) is een projectharmonieorkest met deelnemers afkomstig uit Oost-Brabant, Land van Cuijk en Regio Nijmegen. Het ROB studeert in een relatief korte periode een muzikaal mooi en uitdagend programma in. De repetitieperiode sluiten we af met een aantal concerten.

Helaas, geen project in 2020

Vanwege de Corona-situatie hebben we moeten besluiten dat er dit jaar geen project komt van het ROB. Hoewel we achter de schermen hard hebben gewerkt om toch in november te kunnen starten, heeft de oplaaiing van het virus eind september/begin oktober definitief roet in het eten gegooid. Het is simpelweg niet meer verantwoord om onder de huidige omstandigheden een nieuw project te beginnen. Volgend najaar hopen we op betere omstandigheden, zodat we in 2021 wel ons 14e project kunnen starten. Lijkt het je leuk om dan deel te nemen en heb je voldoende niveau? Stuur dan een mail naar info@regioorkest.nl voor meer informatie.

Terugblik ROB's 13e project

Midden oktober 2019 zijn we gestart ons 13e project. Vanaf die tijd is (bijna) elke week gerepeteerd aan een programma voor concerten die hebben plaatsgevonden in de weekenden van 11 & 12 en 18 & 19 januari 2020. Het eerste concert was een extra feestelijk concert in Wanroij waarmee we ons 12,5-jarig bestaan hebben gevierd. Daarna volgden nog concerten in Zeeland, Mill en Gennep, samen met andere muziekverenigingen uit de regio.

Geen muzikant, maar wel liefhebber?

Ben je géén muzikant, maar houd je wel van mooie harmoniemuziek? Word dan vriend van het ROB! Voor een tientje per jaar houden we je op de hoogte van onze activiteiten en kun je tegen gereduceerd tarief een van onze concerten bezoeken. Meld je aan door je gegevens te mailen naar info@regioorkest.nl o.v.v. ‘Vriend van ROB’. Je krijgt dan van ons een e-mail terug met betalingsgegevens.

Poster ROB project 13