Skip to main content

Home

DSC03287

Wat is het ROB?
Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) is een project harmonieorkest met deelnemers afkomstig uit Oost-Brabant, Land van Cuijk en Regio Nijmegen. Het ROB studeert in een relatief korte periode een muzikaal mooi en uitdagend programma in.  De repetitieperiode sluiten we af met een aantal concerten.

Project 11 is begonnen!
Op 1 oktober j.l. zijn we begonnen met ons 11e project, wat zal uitmonden in een aantal concerten tijdens de eerste twee weekenden van maart. Qua bezetting zijn we echter nog op zoek naar hoornisten. Lijkt deelname aan ons project je wat en heb je voldoende niveau, stuur dan een mail naar: info@regioorkest.nl om meer informatie te krijgen (repetitiedagen en -tijden, concertdagen, kosten, en dergelijke)

Jubileumeditie succesvol verlopen
Project 10 van het ROB - de jubileumeditie - is uitermate succesvol verlopen. Eind januari 2017 hebben we onder leiding van onze dirigent Bart van Zutven twee avondvullende concerten verzorgd in "De Horst" in Venhorst (zaterdag 28 januari) en in "Riche" in Boxmeer (zondag 29 januari). De toegang tot beide concerten was vrij dankzij een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds. 

- - - Foto-impressie van beide concerten - - -
 

Geen muzikant, maar wel liefhebber? 
Ben je géén muzikant, maar houd je wel van mooie harmoniemuziek? Word dan vriend van het ROB! Voor een tientje per jaar houden we je op de hoogte van onze activiteiten en kun je tegen gereduceerd tarief een van onze concerten bezoeken. Meld je aan door je gegevens te mailen naar 
info@regioorkest.nl. o.v.v. ‘Vriend van ROB’. Je krijgt dan van ons een e-mail terug met betalingsgegevens. 

DSC04213 (800x450)