Skip to main content

Welkom bij het ROB!

DSC03287

Wat is het ROB?
Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) is een project harmonieorkest met deelnemers afkomstig uit Oost-Brabant, Land van Cuijk en Regio Nijmegen. Het ROB studeert in een relatief korte periode een muzikaal mooi en uitdagend programma in.  De repetitieperiode sluiten we af met een aantal concerten.

Project 12 is klaar!
Het 12e project is afgerond met een viertal prachtige concerten in het laatste weekend van januari en het eerste weekend van februari van 2019. De concerten vonden plaats in de hele regio en waren samen met plaatselijke muziekverenigingen. Zie de poster die we hebben laten maken voor waar we allemaal hebben gespeeld. De publieke belangstelling voor de concerten was groot en we kijken mede daarom terug op een zeer geslaagd project. Hoogtepunt voor muzikanten en publiek was de uitvoering van Godzilla Eats Las Vegas van de Amerikaanse componist Erioc Whitacre.

Bij een tweetal concerten zijn ook foto's gemaakt:

 

Rob's 13e project
Dit najaar starten we weer een nieuw project., ROB's 13e! Lijkt deelname je wat en heb je voldoende niveau, stuur dan een mail naar: info@regioorkest.nl om op de hoogte gehouden te worden. Tegen de zomer van 2019 beginnen we met de actieve werving van deelnemers.

Geen muzikant, maar wel liefhebber? 
Ben je géén muzikant, maar houd je wel van mooie harmoniemuziek? Word dan vriend van het ROB! Voor een tientje per jaar houden we je op de hoogte van onze activiteiten en kun je tegen gereduceerd tarief een van onze concerten bezoeken. Meld je aan door je gegevens te mailen naar info@regioorkest.nl 
o.v.v. ‘Vriend van ROB’. Je krijgt dan van ons een e-mail terug met betalingsgegevens. 

DSC04213 (800x450)
Flyer ROB concerttour project 12.png